Ned i gear, op i humør

En afslappende ferie handler også om at have det sjovt. Derfor er der også masser af aktiviteter for børn og unge på HYGGE Strand Camping. Udendørs legepladser, Boldbane og Indendørs legerum. Her er masser af plads til sjov leg og godt humør.

1

Plads til sjov og leg

Der er altid plads til sjov leg på pladsens to udendørs legepladser med bl.a. hoppepuder, klatrevæg, rutsjebaner og petanqe. Man bliver aldrig for gammel til en tur på legepladsen.

Slapper du bedst af med fart over feltet, er det også muligt at tage en dyst i alverdens boldspil på vores boldbane. Start en fodbolddyst – her er der altid nogen, der er klar til en sjov kamp.

Indendørs leg og sofahygge

Skulle vejret ikke indbyde til udendørs leg, har vi et stort indendørs legerum med masser af sjove aktiviteter. Her kan du boltre dig i kuglerummet, eller tage en dyst i enten air hockey eller pool.

Trænger du mere til at slappe af med ren sofahygge. Du kan også låne en af vores bøger i bogreolen, og fordyb dig i en god historie. Eller spille et brætspil, som du kan låne i Receptionen.

Hold øje med alle vores aktiviteter i løbet af sæsonen. Følg med i vores aktivitetskalender for at se, hvad der sker i området.

Indendørs leg - kortspil